+38947220003 | Дунав 16, Битола

 

 

Фото КО НИ КА

Дунав 16 (Стара чаршија)

7000  Битола

Р. Македонија

 

Тел:+38947220003

E-mail: fotokonika@yahoo.com

 

 

 

Работно време:

Пон-Саб 08:30 - 20:00

 

 

YouTube Channel
Facebook Fan Page

ЗА НАС

ЗА НАС

ЗА НАС

УСЛУГИ И ПРОИЗВОДИ

УСЛУГИ И ПРОИЗВОДИ

УСЛУГИ И ПРОИЗВОДИ

Фото КО НИ КА e првата фото лабораторија  во градот која ја воведе дигиталната технологија во своето работење, преку набавка на најсовремена дигитална фото машината за изработка на фотографии "Frontier 570" која е првата и моментално единствена во нашиот град. И понатаму го следиме развојот на технологијата  и трендовите во нашата дејност, и се обидуваме да ги задоволиме потребите на нашите клиенти. 

 

 

-Снимање и фотографирање на свадби, крштевки и др.

-Изработка на фото букови (photo books).

-Изработка на фотографии во следните формати:(9х13,10х15,13х18,15х20,20х25,20х30,30х40,30х45)

-Фотографирање за документи.

-Печатење на шољи.

-Фотографии на платно.

-Преснимување: од DVD на DVD, од VHS на DVD и обратно, од mini DV на DVD и сл.

-Продажба на: дигитални фотоапарати, фото албуми, рамки, CD, DVD, USB, мемориски картички, фото филмови, батерии, полначи, футроли и др.

 

 

ВИДЕОГРАФИЈА

Селектирани видеа

Сезона 2014

Види повеќе видеа>>

ФОТОГРАФИЈА

Селектирани фотографии  Сезона 2014

Види повеќе фотографии>>

КОНТАКТ

 

Фото КО НИ КА 2013